Розпочався передпродаж нової книжки Степана Процюка

🔥 Друзі, ПЕРЕДПРОДАЖ!!!

Замовляйте до 31 серпня нову книжку Степана Процюка «Відкинуті і воскреслі» за акційною ціною 150 грн. Повна ціна видання складатиме 190 грн.

Примірники, замовлені в рамках передпродажу, будуть надіслані після 1 вересня.

📌 Нова книжка есеїстики Степана Процюка — це нариси про знакових українських письменників, долі яких вражають не менше за творчість. Ще одна складова видання — авторська реакція на сучасні суспільні події в Україні. Фінальний розділ — найсвіжіші інтерв’ю із автором.

Замовити можна тут: https://discursus.com.ua/books/vidkynuti-i-voskresli

⚡️ «Чи багато читали наших прижиттєво не надто популярних, а то й маловідомих видатних письменників? Справжня слава приходить до Тараса Шевченка лише разом із культовою надгробною промовою Пантелеймона Куліша.

Проте той же ексцентричний Куліш, допустимо, схвалював, що Катерина II Запорізьку Січ «залізною п’ятою роздавила». Незрідка наші найкращі письменники лише віддзеркалювали риси власного народу...»

Степан Процюк

📌 Степан Процюк народився 1964 року. Закінчив Івано-Франківський педагогічний інститут й аспірантуру Інституту літератури НАН України. У дев’яностих роках був учасником літературного угруповання «Нова дегенерація». На початку нового тисячоліття дебютував як романіст із культовим твором «Інфекція». Далі з’являються романи «Жертвопринесення», «Тотем», «Руйнування ляльки», «Під крилами великої Матері», «Травам не можна помирати»; збірки есе «Канатохідці», «Аналіз крові»; повісті для підлітків та біографічна трилогія про українських класиків – Стефаника, Винниченка, Тесленка. Загалом із-під його пера вийшло 30 книг накладом понад 100 000 примірників, за що Степан Процюк удостоєний відзнаки «Золотий письменник України». Належить до українського відділення міжнародного ПЕН-клубу.