"Коли прокинешся": найкращий роман про кохання" вийде з новою обкладинкою

До Книжкового Арсеналі у Discursus вийде нове видання роману Ольги Деркачової "Коли прокинешся". 

За сюжетом, головна героїня твору Марта після страшної аварії потрапила до лікарні, а далі кома... Минали дні, місяці й роки... І врешті-решт вона прокинулася. Але світ зустрів її не надто вже й привітно: її наречений Іван знайшов собі нову дружину, з якою жив у спільній з Мартою квартирі. Дівчина переживає нестерний біль за своїм минулим, впадає у депресію й ненавидить саму себе, аж поки не зустрілася з НИМ… Він дав їй те, чого так бракувало її зболеній душі: справжнє й щире кохання, надихнув її знову жити. Однак й на цьому випробовування для Марти не закінчилися. Бо іноді правда буває дуже пекучою, але чи можна від неї втекти?

У 2014 р. твір був відзначений на Всеукраїнському літературному конкурсі "Коронація слова" у номінації "Найкращий твір про кохання".

Як часто нас спонукають тримати спину рівно й рухатись уперед, незважаючи на всі життєві катастрофи… Силують посміхатися, коли так боляче жалять серце ті, кого ми так любили… Для тих, хто цінує глибоку прозу про те, як, втративши все, можна радіти життю, наше нове перевидання роману Ольги Деркачової “Коли прокинешся”.

На нашому сайті вже зараз можна зробити передзамовлення книжки за спеціальною ціною.