Discursus та літературний проект юнацьких (анти) утопій "На дотик"

Мабуть, кожному з нас страшенно цікаво думати про те, що буде зі світом у майбутньому, уявляти себе в ньому й фантазізувати про незвичні можливості техніки. Щоб поговорити й обміркувати ці теми, у рамках літературного проекту "На дотик" із Німеччини до Івано-Франківської приїхав автор підліткової антиутопії "Сканери" та інших науково-популярних книг - Роберт М. Зоннтаґ.



Протягом двох днів усі охочі спілкувалися з автором, обговорювали гострі проблеми майбутнього суспільства та навіть вчилися писати власний роман.



На презентації книги "Сканери" присутні мали можливість послухати про науковий досвід автора, його творчий шлях та життєві секрети.



Під час воркшопу з написання власного роману Мартін вчив використовувати правильні й влучні слова, робити детальні, живі описи та навіть поділився своїм планом ідеального твору. Він радить письменникам-початківцям вдосконалювати й змінювати перспективи бачення певного предмета, бути обережними з багатозначними словами та завжди налаштовуватися на наполегливість і працю.


Фото by Христина Шовкопляс


Фото by Христина Шовкопляс

Кожна зустріч подарувала присутнім багато цікавої й корисної інформації та море позитиву. А іг
ри та дотепи Роберта створювали незабутню й дружню атмосферу.



Більше про книгу "Сканери" тут.