Discursus на Запорізькій книжковій толоці

Головна літературна подія Південного Сходу України залучає видавців, письменників, митців, культурних менеджерів з усієї країни, єднає тисячі людей, яким потрібна українська книга й цікава сучасна культура.

27-29 жовтня у Запоріжжі втретє відбудеться Книжкова толока.

Видавництво Discursus представить найсвіжіші новинки із симпатичними знижками спеціально до толоки. Наш стенд під номером С10.

28 жовтня, 18:00-19:00, локація 3 (1 поверх) відбудеться презентація збірки поезій Василя Карп'юка "Глінтвейн дорогою на Говерлу".

Цього року фокус уваги Запорізької книжкової толоки буде звернено на теми, які залишаються не до кінця розкритими, а подекуди, можливо, й замовчуваними. Спробуємо осягнути дрібне у великому і тривке в мінливому – все те, що залишається, коли не вистачає слів і закінчуються розділові знаки.

“Поміж рядків” – це не просто лейтмотив фестивалю. Це спільне прагнення бачити далі, відчувати повніше, розуміти глибше – літературу, мистецтво та суспільні тенденції, історію, сучасність і майбутнє.

Ми запрошуємо вас разом із нами ставити відкриті питання й знаходити приховані відповіді, читати і відчувати – поміж рядків.